Джейда Пинкет Смит наруши мълчанието си относно инцидента с шамарите на

...
Джейда Пинкет Смит наруши мълчанието си относно инцидента с шамарите на
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит за първи път говори за шамара на Уил Смит

Джейда Пинкет Смит наруши мълчанието си относно инцидента с шамарите на връчването на премиите " Оскар ". Това се случи в епизод на Red Table Talk, излъчен през вчерашния ден. 

Надали някой е не запомнил, само че въпреки всичко припомняме - през март съпругът на Джейда Смит, Уил Смит, се качи на сцената по време на най-важната на киното церемония и удари пестник на водещия Крис Рок, тъй като той се пошегува за подстриганата прическа на Джейда. Актрисата страда от плешивост, която предизвиква косопад.

В шоуто Her Фейсбук Watch show Джейда Пинкет Смит беше посетител с майката на 12-годишния Рио Олред, който умря вследствие на самоубийство, откакто беше унизен поради плешивост.

" Това е в действителност значим Red Table Talk за алопецията. Като се има поради какво претърпях и какво се случи на Оскарите, хиляди се обърнаха към мен със своите истории ", сподели Пинкет Смит в ефир.  " Използвам този миг, с цел да дам на нашето семейство с плешивост опция да приказваме за това какво е да имаш това положение и да осведомявам хората какво в действителност съставлява алопецията. "

След това тя приказва за случая сред брачна половинка си и Крис Рок.

" Сега, по отношение на вечерта на Оскарите, най-дълбоката ми вяра е, че тези двама интелигентни, способни мъже имат опция да се излекуват, да обсъдят това и да се помирят. "

" При положението на света през днешния ден, ние имаме потребност от тях - и от двамата. И всички ние в действителност се нуждаем един от различен повече от всеки път ", сподели тя и очерта линиите на фамилния им живот:

Дотогава Уил и аз продължаваме да вършим това, което сме правили през последните 28 години, а то е да измисляме това нещо, наречено взаимен живот. Благодаря ви, че ме изслушахте ", сподели тя.

Това беше първата обществена оценка, дадена от Джейда по повод на случилото се на Оскарите. През април заглавна карта при започване на нейното шоу гласеше: " Като се има поради всичко, което се случи през последните няколко седмици, семейство Смит е фокусирано върху дълбокото излекуване. Някои от откритията към нашето излекуване ще бъдат споделени на масата, когато времето зове. Дотогава масата ще продължи да се предлага на мощни, вдъхновяващи и лечебни свидетелства като това на нашия необикновено впечатляващ първи посетител. "

Съпругът й се извини обществено на Крис Рок и на Академията за кино изкуства и науки в изказване след случая.
От своя страна Академията му забрани да участва на Оскарите за цяло едно десетилетие като наказване.
 

 
Уил Смит и брачната половинка му отпътуваха на избавително пътешестване
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР